Free delivery from Fr. 300 of purchase or 18 bottles, otherwise Fr. 15
Out of stock
Anti-crash packaging
100% secure payment
Le CAVE's warranty
Any questions about this product?
You want to print this article card?
Sheet
Technique
Viticulture
Cette propriété est dans la famille depuis plusieurs générations. Elle appartenait déjà à Henri Greloud, l’arrière arrière-grand-père de Jacques Guinaudeau qui a créé Lafleur en 1872. La propriété fait 15 ha sur le deuxième cordon argilo-calcaire du Fronsadais. Pour cetet cuvée, 2.3 hectares. Sols argilo-calcaires. Culture raisonnée.
Oenology
Vendanges manuelles, double tri à la vigne. Pressurage à basse pression. Fermentation 60% en cuves inox, 30% en barriques neuves, 10% en barriques d’un an. Elevage 8 mois en barriques de chêne, dont 2 mois avec bâtonnage des lies.
Suggestions for accompaniment
Poissons de mer grillés : lieu jaune, dorade, loup de mer • Chèvres frais.
Liquid geography
Discover the essentials of the Guinaudeau Vignerons estate on Cavesa.ch. Our collection of Domaine Guinaudeau Vignerons products will transport you to exquisite flavours. Explore our meticulous selection and find the wines that embody the excellence of the Guinaudeau Vignerons estate.
The wines of
Domain
My Recently
viewed products
You have not viewed any products yet
Complete your
Order