In stock in our warehouses
Anti-crash packaging
100% secure payment
Le CAVE's warranty
Any questions about this product?
You want to print this article card?
Sheet
Technique
Viticulture
Certified organic cultivation, yields are on average 22Hl/Ha.
Oenology
Fermented and matured in barrels for one year, then in stoneware jars and stainless steel vats for 10 months.
Suggestions for accompaniment
Roasted turbot and fennel - Grilled lobster - Lobster roll with apples and lime.
Liquid geography
Attention, grand vigneron idéaliste, qui a poussé la réflexion de sa viticulture, de son parcellaire et du vin de Savennières à son paroxysme, afin de produire non pas des grands vins de nez, mais bien des grands vins de bouche, d'une originalité de saveur et de texture folles, qui ne ressemblent à aucun autre au sein de l'appellation et vieilliront à merveille. Ajoutons qu'il est coaché par Fabien Duperray, qui a également contribué à l'émergence de grands vignerons tel Arnaud Ente et vous comprendrez que ses crus ont tout pour devenir cultes.
The wines of
Domain
My Recently
viewed products
You have not viewed any products yet
Complete your
Order