CLUB OFFER
10% from 1 bottle(s)
(or 13,40 CHF per unit)
The discount is automatically applied to the basket.
In stock in our warehouses
Anti-crash packaging
100% secure payment
Le CAVE's warranty
Any questions about this product?
You want to print this article card?
Sheet
Technique
Viticulture
The grapes come from the vineyards of four parcels. Certified organic cultivation.
Oenology
Fermentation lasts an average of 10 days at controlled temperatures, with gentle pressing and delestage. No selected yeasts are used. 50% of the wine is aged in Slavonia oak barrels for 12 months, the rest in steel.
Suggestions for accompaniment
Wood-fired pizza • Beef carpaccio with olive oil • Pecorino cheese.
Fabrizio Piccin et Cecilia Naldoni, toscans originaires de Montepulciano, sont tombés amoureux de la Lucania (nom antique de la Basilicate) en 1993. Dès lors, ils décident de s’installer dans la région puis de lancer leur premier millésime, en 2003. Sur les pentes du mont Vulture, célèbre volcan éteint, ils cultivent l’aglianico dans le respect de la nature (culture biologique certifiée). Progressivement, avec l'aide de leurs enfants, ils sont devenus une référence locale, s’affichant parmi les meilleurs stylistes du cépage aglianico, dont il arrive à exalter avec brio parfum et texture.
The wines of
Domain
My Recently
viewed products
You have not viewed any products yet
Complete your
Order