Free delivery from Fr. 300 of purchase or 18 bottles, otherwise Fr. 15

Cavesa le CAVE, le club des amateurs de vins exquis

Mancini, Mezze Maniche (paquet de 500 gr)

L’Azienda Agricola Mancini cultive elle-même dans les collines des Marche les variétés de blé dur qu’elle utilise dans l’élaboration de ses pâtes. Elles sont également connues, surtout en Émilie-Romagne, sous le nom de "manches de moine". Robustes, elles sont parfaites pour les plates en sauce (ragu).
This producer from the Marche region also produces a range of pasta that is famous throughout Italy: some pasta lovers even consider Mancini's pasta to be the ultimate in pasta: Azienda Agricola Mancini itself grows the durum wheat varieties it uses to make its pasta in the Marche hills.
Comme chez Martelli le façonnage se fait au moule en bronze, seul moyen de garder aux pâtes toute leur porosité et le séchage s’effectue à température basse pendant 40 à 60 heures.
5,50 CHF
stock

In stock in our warehouses

> Click & collect
packaging

Anti-crash packaging

> Shipping & collection options
payment

100% secure payment

> Payment options
contact

Le CAVE's warranty

> Our commitments
contact

Any questions about this product?

> Contact us
print

You want to print this article card?

> Download / Print
domain

My Recently

viewed products

You have not viewed any products yet

complete_order

Complete your

Order