Free delivery from Fr. 300 of purchase or 18 bottles, otherwise Fr. 15

Cavesa le CAVE, le club des amateurs de vins exquis
bio

Santoleri, Farro semiperlato (500 gr)

  • Department: Cereals
  • Brand: Santoleri
  • Informations: Farro (ou amidonnier ou Triticum monococcum)
Il s'agit d'anciennes variétés de céréales cultivées en bio. Le farro se trouve en grains entiers (semiperlato) ou concassés (faricello) et ne nécessite pas d'être lavé avant emploi ni d'être trempé. On le cuit simplement dans de l'eau salée ou dans un bouillon de légumes (dans environ 2,5 volumes de liquide). Temps de cuisson : 25 minutes pour le semiperlato, 12 minutes pour le farricello. On peut aussi le cuire comme un risotto.
Old varieties of cereals are grown here, which do not require any treatment (organic methods). Farro is available as whole grain (semiperlato) or crushed grain (faricello). It can be eaten hot or cold, mixed with lots of vegetables and also in salads.
6,00 CHF
hors-stock

Out of stock

> Contact us
packaging

Anti-crash packaging

> Shipping & collection options
payment

100% secure payment

> Payment options
contact

Le CAVE's warranty

> Our commitments
contact

Any questions about this product?

> Contact us
print

You want to print this article card?

> Download / Print
domain

My Recently

viewed products

You have not viewed any products yet

complete_order

Complete your

Order