Free delivery from Fr. 300 of purchase or 18 bottles, otherwise Fr. 15

| Find all vintages of the domain L'Escart |
Out of stock
Anti-crash packaging
100% secure payment
Le CAVE's warranty
Any questions about this product?
You want to print this article card?
Sheet
Technique
Viticulture
Secteur: Cazeau-le puit -le Parc. Sol: argilo-calcaire, finement graveleux. Taille: Guyot double. Rendement: 42hl/Hectare. Conduite du vignoble: Agriculture Biologique et Biodynamique.
Oenology
Macération à froid: 6 jours. Fermentation alcoolique: Levures indigènes, 10 jours. Macération post fermentaire: 10 jours. Elevage: 12 mois en barriques de Chênes Français.
Suggestions for accompaniment
Blanquette de veau • Brochettes d’agneau au cumin et coriandre, gratin d’aubergines • Tartare de bœuf • Fromages.
Liquid geography
The wines of
Domain
My Recently
viewed products
You have not viewed any products yet
Complete your
Order