In stock in our warehouses
Anti-crash packaging
100% secure payment
Le CAVE's warranty
Any questions about this product?
You want to print this article card?
Sheet
Technique
Viticulture
The estate is located in San Carlo di Sessa Aurunca at an altitude of 400m. The vines are planted at a density of 4'500 vines/ha. Planting years: 1990, 1994 and 1996. Organic cultivation.
Oenology
Maceration of the skins for 20 days. Malolactic fermentation in vats and maturation in new Allier oak barrels for 12 months.
Suggestions for accompaniment
Venison jig - Entrecote à la moëlle - Beef stew.
Au cœur de la Campania Felix, sur les terres volcaniques de l'ancien volcan Roccamonfina, l'Azienda Galardi cultive les fascinants cépages aglianico et piedirosso en mode biologique et même biodynamique. Elle en tire deux vins formidables et surprenants de puissance domptée : le Terra di Rosso est un bijou de fruits frais et convainc par ses tanins gourmands, tandis que le bien nommé Terra di Lavoro (l'ancien nom de la province où il est produit) est un monument et une ode à son territoire.
The wines of
Domain
My Recently
viewed products
You have not viewed any products yet
Complete your
Order